Οι Στόχοι Και Η Πορεία Ενός Χορευτή!

Οι Στόχοι Και Η Πορεία Ενός Χορευτή!

apollon ds 17/04/2021

Ο χορευτής στοχεύει πάντα στην εξέλιξη του

Η χορευτική πορεία είναι κάτι που μπορούμε να επιλέξουμε από νωρίς!!! Όταν γεννιέται μέσα μας η επιθυμία να ακολουθήσουμε τις φιλοδοξίες μας, όλοι μας θέτουμε στόχους!!! Ξεκινάμε να τους ακολουθούμε βήμα βήμα, και στην πορεία, ανακαλύπτουμε θαυμάσιες ευκαιρίες, που βάζουν ενδιάμεσους στόχους, ή κάνουν τον αρχικό μας στόχο, μεγαλύτερο!!! Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι, πχ. να επιτύχουμε μια στροφή ή μια παραλλαγή ενός βήματος, σταδιακά οδηγούν στην επίτευξη πιο μακροπρόθεσμων, μεγαλύτερων!

Από όπου κι αν ξεκινήσει η πορεία ενός χορευτή, και ανεξάρτητα από τους στόχους που έχει θέσει, η διαδρομή του είναι εκείνη, που θα καθορίσει ποια θα είναι τελικά η κατεύθυνσή του!!!

Ο χορός αποτελεί μία διασκεδαστική ενασχόληση, που μπορεί να έχει μεγάλη χρονική διάρκεια! Δεν είναι απαραίτητο να δοκιμάσει κάποιος μόνο ένα είδος χορού, αλλά δύο, τρία, ή και όλα!!! Η αρχή της ιστορίας ενός χορευτή, ξεκινάει με τον ενθουσιασμό της ανακάλυψης!

στόχοι

Μέσα από τον χορό, μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε και να εντάξουμε στην ζωή μας ένα νέο διασκεδαστικό κομμάτι που μπορεί να έχει όποια εξέλιξη επιλέξουμε! Ο κοινωνικός χορός, μπορεί να αναπτύξει τις ικανότητές μας και σταδιακά, να γίνει μέρος της ζωής μας και να μας οδηγήσει στο υψηλότερο επίπεδο χορευτικής κατάρτισης! Αυτό σημαίνει, πως το αγαπημένο μας χόμπι θα φτάσει στο σημείο όπου μπορεί να γίνει επαγγελματική σταδιοδρομία!

Όλοι οι Κουβανέζικοι χοροί, οι Ελληνικοί Παραδοσιακοί και Λαϊκοί, οι Λάτιν και οι Ευρωπαϊκοί, αλλά και το Αργεντίνικο Tango, προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία, αλλά και δυνατότητα ανάπτυξης ταλέντων! Ο συνδυασμός των χορών, θα λέγαμε πως μοιάζει αρκετά με την σύνθεση ενός ανθρώπινου χαρακτήρα! Γεμάτος σκέψεις, απόψεις, συναισθήματα και αντιδράσεις, που εκδηλώνονται ανάλογα με την περίσταση! Όπως η καθημερινότητα ενός ανθρώπου, έτσι και ο κάθε χορός, προσφέρει εμπειρίες και αναπτύσσει αρετές! Η εξέλιξή μας μέσα από αυτόν συμπεριλαμβάνει γνώσεις και αισθήσεις, που μπορούμε να ακολουθήσουμε σε όποιο σημείο θέλουμε!

Στην χορευτική μας πορεία, μας παρουσιάζονται ευκαιρίες να συμμετέχουμε σε διάφορες χορευτικές εκδηλώσεις και να γνωρίσουμε κάθε δυνατότητα που έχουμε για να γίνουμε καλύτεροι! Μέσα από μία Χορογραφία ερχόμαστε πιο κοντά στην φιλοσοφία της κίνησης για έναν χορό, ή για το είδος που ανήκει!

Ένας Διαγωνισμός χορού, μας ανοίγει τον δρόμο, να γνωριστούμε με ένα ακόμη κομμάτι του, που είναι ο Αθλητικός χορός! Μέσα από την εξελιγμένη τεχνική, ασχολούμαστε περισσότερο με την αυτοκυριαρχία, την ισορροπία και χαρίζουμε στον εαυτό μας την ευχαρίστηση της ευγενής άμιλλας και του συναγωνισμού!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram