Ολοκληρώνοντας ένα Χορευτικό Επίπεδο!

Ολοκληρώνοντας ένα Χορευτικό Επίπεδο!

apollon ds 23/03/2021

Χορός σημαίνει αθλητισμός!!! Έτσι, όπως στο σχολείο κάθε χορευτική χρονιά ολοκληρώνεται με το πέρας της σχολικής τάξης, έτσι η αγαπημένη μας τέχνη χωρίζεται σε επίπεδα, τα μετάλλια του χορού!!!

  • Χάλκινο μετάλλιο, που αποτελεί την βασική μας εκπαίδευση στον χορό!!!
  • Αργυρό μετάλλιο, που είναι η πλήρης χορευτική μας κατάρτιση!!!
  • Χρυσό μετάλλιο, που αντιστοιχεί στην ανώτατη χορευτική εκπαίδευση!!!

Πώς θα γίνει η χορευτική μας εξέλιξη εύκολα και γρήγορα;;;
Φυσικά, η χορευτική μας πρόοδος, στις σχολές χορού Apollon, γίνεται με τον πιο απλό, αλλά πλήρη τρόπο!!!

Το κάθε χορευτικό μετάλλιο, αποτελείται από βαθμίδες, που μας δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθούμε σταδιακά και να ολοκληρώσουμε ένα χορευτικό επίπεδο άρτια!!!

Η τελειοποίηση ενός χορευτικού επίπεδου, φέρνει μαζί της και την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα, πιο γρήγορα, τους αγαπημένους μας χορούς!!!

Με ποιον, τρόπο;;; – Φυσικά, με την χορευτική εξάσκηση και την εξειδικευμένη τεχνική, που μας χαρίζονται μέσα από την συμμετοχή μας σε μία Ιδιωτική και μία Ομαδική χορογραφία!!!!

Η ευκαιρία για χορό, κοντά μας όλο τον χρόνο!!!

Για τις σχολές χορού Apollon, το χορευτικό έτος σημαίνει άρτια εκπαίδευση και ψυχαγωγία!!! Μέσα από χορευτικές εκδηλώσεις, εξασκούμαστε και εξελίσσουμε το χορευτικό μας ταλέντο με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!!

Τα εβδομαδιαία θεματικά parties, οι εκπαιδευτικές εκδρομές, αλλά και οι επίσημες δεξιώσεις χορού, είναι μόνο μερικά από τα happenings που μας δίνουν την ευκαιρία να ανέβουμε πιο ψηλά, πιο γρήγορα!!!

Ολοκληρώνοντας ένα χορευτικό επίπεδο, παρουσιάζουμε χορογραφίες που περιλαμβάνουν την χορευτική ύλη που διδαχθήκαμε! Φυσικά, για τις σχολές Apollon Dance Studio, αυτό σημαίνει γιορτή και διασκέδαση!!!

Η ολοκλήρωση ενός Χορευτικού Επιπέδου… Πιο κοντά από ποτέ!!!

Μέσα από τα Εγγυημένα Προγράμματα Χορού, οι σχολές Apollon Dance Studio βεβαιώνουν την χορευτική εξέλιξη και πρόοδο για τον καθένα μας ξεχωριστά, σύμφωνα με το Χορευτικό Επίπεδο που έχουμε επιλέξει!

Η Χορευτική Επιτυχία επιβεβαιώνεται!!!!

Η ολοκλήρωση ενός χορευτικού στόχου αποτελεί το όνειρο κάθε χορευτή και είμαστε πλέον έτοιμοι να χορέψουμε όπου εμείς επιθυμούμε, στους δημοφιλέστερους χορούς του κόσμου, και με την χάρη και την αυτοπεποίθηση που μας αρμόζει!!!

Χορός σημαίνει Διασκέδαση…Και στις σχολές χορού Apollon το πετυχαίνουμε με τον δικό μας ξεχωριστό, μοναδικό τρόπο!!!

dance άγχος άσκηση έθιμα αθλητισμός αμεα διαγωνισμός χορού διεύθυνση ελληνικοί χοροί επαγγελματικές πιέσεις επαφή ζευγάρι ιστορία ιστορία χορού καβαλιέρος μαθήματα χορού ντάμα οφέλη οφέλη χορού πάρκινσον παγκόσμια ημέρα παιδι παιδιά παραδοσιακοί χοροί παραδόσεις παρουσίαση πειθαρχία προσοχή πρώτος χορός σεβασμός συμβουλές χορού σχολή χορού υγεία χορευτής χορευτική εξάσκηση χορευτικό επίπεδο χορευτικός χοροί χοροί ηπειρωτικής Ελλάδας χορογραφία χορογραφία γάμου χορός χορός γάμου χορός και αμεα χορός και παιδί

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram