Ολοκληρώνοντας ένα Χορευτικό Επίπεδο!

Ολοκληρώνοντας ένα Χορευτικό Επίπεδο!

apollon ds 23/03/2021

Χορός σημαίνει αθλητισμός!!! Έτσι, όπως στο σχολείο κάθε χορευτική χρονιά ολοκληρώνεται με το πέρας της σχολικής τάξης, έτσι η αγαπημένη μας τέχνη χωρίζεται σε επίπεδα, τα μετάλλια του χορού!!!

  • Χάλκινο μετάλλιο, που αποτελεί την βασική μας εκπαίδευση στον χορό!!!
  • Αργυρό μετάλλιο, που είναι η πλήρης χορευτική μας κατάρτιση!!!
  • Χρυσό μετάλλιο, που αντιστοιχεί στην ανώτατη χορευτική εκπαίδευση!!!

Πώς θα γίνει η χορευτική μας εξέλιξη εύκολα και γρήγορα;;;
Φυσικά, η χορευτική μας πρόοδος, στις σχολές χορού Apollon, γίνεται με τον πιο απλό, αλλά πλήρη τρόπο!!!

Το κάθε χορευτικό μετάλλιο, αποτελείται από βαθμίδες, που μας δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθούμε σταδιακά και να ολοκληρώσουμε ένα χορευτικό επίπεδο άρτια!!!

Η τελειοποίηση ενός χορευτικού επίπεδου, φέρνει μαζί της και την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα, πιο γρήγορα, τους αγαπημένους μας χορούς!!!

Με ποιον, τρόπο;;; – Φυσικά, με την χορευτική εξάσκηση και την εξειδικευμένη τεχνική, που μας χαρίζονται μέσα από την συμμετοχή μας σε μία Ιδιωτική και μία Ομαδική χορογραφία!!!!

Η ευκαιρία για χορό, κοντά μας όλο τον χρόνο!!!

Για τις σχολές χορού Apollon, το χορευτικό έτος σημαίνει άρτια εκπαίδευση και ψυχαγωγία!!! Μέσα από χορευτικές εκδηλώσεις, εξασκούμαστε και εξελίσσουμε το χορευτικό μας ταλέντο με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!!

Τα εβδομαδιαία θεματικά parties, οι εκπαιδευτικές εκδρομές, αλλά και οι επίσημες δεξιώσεις χορού, είναι μόνο μερικά από τα happenings που μας δίνουν την ευκαιρία να ανέβουμε πιο ψηλά, πιο γρήγορα!!!

Ολοκληρώνοντας ένα χορευτικό επίπεδο, παρουσιάζουμε χορογραφίες που περιλαμβάνουν την χορευτική ύλη που διδαχθήκαμε! Φυσικά, για τις σχολές Apollon Dance Studio, αυτό σημαίνει γιορτή και διασκέδαση!!!

Η ολοκλήρωση ενός Χορευτικού Επιπέδου… Πιο κοντά από ποτέ!!!

Μέσα από τα Εγγυημένα Προγράμματα Χορού, οι σχολές Apollon Dance Studio βεβαιώνουν την χορευτική εξέλιξη και πρόοδο για τον καθένα μας ξεχωριστά, σύμφωνα με το Χορευτικό Επίπεδο που έχουμε επιλέξει!

Η Χορευτική Επιτυχία επιβεβαιώνεται!!!!

Η ολοκλήρωση ενός χορευτικού στόχου αποτελεί το όνειρο κάθε χορευτή και είμαστε πλέον έτοιμοι να χορέψουμε όπου εμείς επιθυμούμε, στους δημοφιλέστερους χορούς του κόσμου, και με την χάρη και την αυτοπεποίθηση που μας αρμόζει!!!

Χορός σημαίνει Διασκέδαση…Και στις σχολές χορού Apollon το πετυχαίνουμε με τον δικό μας ξεχωριστό, μοναδικό τρόπο!!!


ΧΟΡΟΣ – Ανασφάλεια και αυτοπεποίθηση

Όπως όλοι γνωρίζουμε πια, ο χορός αποτελεί το ισχυρότερο αντίδοτο στον ψυχικό κόσμο του κάθε ανθρώπου. Δηλαδή έχει την ιδιότητα να γαληνεύει την ψυχή και να ηρεμεί το μυαλό. Γεμίζει αυτοπεποίθηση, είναι πιο σίγουρος και πιο ασφαλής για το οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Η ανασφάλεια γενικά είναι ένα συναίσθημα που…

Read More

Ο χορός ενώνει τα Έθνη

Αφιέρωμα στην 21η Σεπτεμβρίου και την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης! Η πιο μεγάλη γιορτή του κόσμου έφτασε και είναι αυτή που ενώνει τον κόσμο με τον ομορφότερο τρόπο… Μια γιορτή που καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ το 1981 για να ενδυναμώσει τα ιδανικά της ειρήνης και της αποφυγής της βίας ανάμεσα στα έθνη…

Read More
αργεντίνικο

Αργεντίνικο Tango… Ο Χορός Του Πάθους Και Η Αναλλοίωτη Παράδοση!!!

https://www.youtube.com/watch?v=cageaWijFYU Argentine Tango – Apollon Tropical Night 2019 Από τον 19ο αιώνα, μέχρι και σήμερα, η παράδοση του Αργεντίνικου Τανγκό παραμένει ενεργή και κερδίζει καθημερινά ολοένα και περισσότερους οπαδούς!!! Στην Αργεντινή το τανγκό έγινε εθνικός χορός. Ο κόσμος το χόρευε και συνεχίζει να το χορεύει στα μαγαζιά και στους δρόμους. Ποια…

Read More

Πώς Επιδρά Ο Χορός Στην Βελτίωση Της Προσωπικότητας Μας;

Ο χορός, όπως και όλες οι μορφές τέχνης, καλλιεργεί το εσωτερικό είναι του κάθε ατόμου. Το ότι είναι ένα είδος διασκέδασης ή άθλησης, είναι μιά επιφανειακή άποψη. Αν ψάξουμε λίγο βαθύτερα, θα ανακαλύψουμε ότι είναι μιά δραστηριότητα που συντελεί στην δημιουργία και ολοκλήρωση της ανθρώπινης φύσης, στην ατομική προσωπικότητα και…

Read More

Το μαντήλι στους παραδοσιακούς χορούς.

Το μαντήλι είναι εκτός από αξεσουάρ και ένα χρήσιμο καθημερινό εργαλείο για κάθε λαό. Άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ζωή και την καθημερινότητα των ανθρώπων αλλά και τις πιο ιδιαίτερες και ξεχωριστές στιγμές τους όπως γάμους, γιορτές ή και λύπες. Το μαντήλι σύντομα έγινε προσωπικό μέσο έκφρασης, από τέχνες όπως η…

Read More

dance tango tango argentino άσκηση έθιμα αθλητισμός αμεα αφιέρωμα διαγωνισμός χορού διεύθυνση ελληνικοί χοροί επαγγελματικές πιέσεις επαφή ιστορία ιστορία χορού καβαλιέρος μαθήματα χορού ντάμα οφέλη οφέλη χορού πάρκινσον παγκόσμια ημέρα παιδιά παραδοσιακοί χοροί παραδόσεις παρουσίαση πειθαρχία προσοχή πρώτος χορός σεβασμός συμβουλές χορού σχολή χορού υγεία χορευτής χορευτική εξάσκηση χορευτικό επίπεδο χορευτικός χοροί χοροί ηπειρωτικής Ελλάδας χορογραφία χορογραφία γάμου χορός χορός γάμου χορός και αμεα χορός και παιδί

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram