Fun-Play-Dance

Fun-Play-Dance

apollon ds 13/05/2021

Αφιέρωμα στον πιο διασκεδαστικό τρόπο να ασκηθούμε χορεύοντας!

Ο πιο ευχάριστος και διασκεδαστικός τρόπος να ασκηθούμε χορευτικά!

Ξέρατε Ότι….

Αρκούν 30 λεπτά χορού την εβδομάδα για να μειωθεί κατά το ήμισυ ο κίνδυνος προσβολής από έμφραγμα. Αυτό βεβαιώνει το Βρετανικό Ίδρυμα Υγείας, ενώ οι Ιταλοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι χορεύοντας τρεις φορές την εβδομάδα έχουμε τα ίδια οφέλη που μας δίνει η άσκηση στο – βαρετό για πολλούς- στατικό ποδήλατο!!! Ο χορός θεωρείται ασπίδα απέναντι και σε άλλες ασθένειες, όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση, ο διαβήτης τύπου 2, κάποιες μορφές καρκίνου, ενώ μειώνει τον κίνδυνο προσβολής από οστεοπόρωση. Οι ειδικοί ερευνούν τώρα τον τρόπο με τον οποίο ο χορός μπορεί να βοηθήσει τα επιθετικά παιδιά, τη συγκέντρωση στο σχολείο και το γράψιμο. Δεν έχουμε λοιπόν παρά να επιλέξουμε το είδος του χορού που προτιμάμε!!!

Τι είναι το Fun play dance;;;

Fun-Play-Dance

Για τις σχολές μας, αποτελεί το μοναδικό είδος χορού, που συνδυάζει την διασκέδαση (fun), μέσα από έξυπνες χορογραφίες, γεμάτες παιχνιδιάρικες και κεφάτες κινήσεις (play), και φυσικά, συνεχόμενη ροή των πιο ανεβαστικών μουσικών κομματιών (dance)!!! 

Πέρα από την εκτόνωση και την ευεξία, που πρόκειται να μας χαρίσει, το Fun Play Dance, αποτελεί ένα πρόγραμμα εκγύμνασης μέσω του χορού!!! Συνδυάζει την αεροβική άσκηση με όλους τους αγαπημένους μας χορούς, ακολουθώντας εναλλαγές αργών και γρήγορων ρυθμών, που βάζουν τον οργανισμό σε μία διαδικασία άθλησης!

Σωματικά, όλες οι χορευτικές ασκήσεις, οδηγούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, ενδυναμώνοντας την καρδιά και τους πνεύμονες, άρα και την αντοχή της αναπνοής μας, αλλά και αυξάνουν την κινητικότητα και την αντοχή των μυών!!! Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλει και στην απώλεια βάρους, και πάντα, με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

Ο συνδυασμός της άσκησης με τον χορόδίνει το καλύτερο αποτέλεσμα, όσον αφορά την ψυχική υγεία! Μειώνει το στρες και αποβάλλει το άγχος, αφήνοντας μαθητές και δασκάλους γεμάτους με θετική διάθεση, καθ’ όλη την διάρκεια των μαθημάτων, αλλά και στην καθημερινότητά τους!!!

Μέσα από την διαρκή παρακολούθηση μαθημάτων Fun – Play – Dance, όλοι καταφέρνουν να ξεχωρίσουν τον ρυθμό, αλλά και να πάρουν βασικά στοιχεία, γύρω από τους χορούς και τα είδη τους!

Είναι το πιο διαδεδομένο είδος εκγύμνασης μέσω του χορού σε ολόκληρο τον κόσμο και συνιστάται σε όλες τις ηλικίες! Κάθε τραγούδι, συνδυάζεται με κινήσεις που επικεντρώνονται σε διαφορετικά σημεία του σώματος. Ο συνδυασμός διαφορετικών τραγουδιών, φέρνει θεαματικά αποτελέσματα στις ανάγκες που υπάρχουν! Ο πιο ευχάριστος τρόπος να συνδυαστεί το Fun – Play – Dance, είναι και το χορευτικό Stretching, που αποτελεί καινοτομία των σχολών Apollon Dance Studio και ολοκληρώνει την εκγύμναση με ασκήσεις χορευτικές που αναπτύσσουν σταδιακά την ευλυγισία του σώματος!!!

Δεν χάνουμε καιρό!!! Φοράμε κάτι άνετο, αλλά και γεμάτο χρώματα, και ετοιμαζόμαστε να ασκηθούμε χορεύοντας!!!


dance tango tango argentino άσκηση έθιμα αθλητισμός αμεα αφιέρωμα διαγωνισμός χορού ελληνικοί χοροί επαγγελματικές πιέσεις ιστορία ιστορία χορού καβαλιέρος μαθήματα χορού ντάμα οφέλη οφέλη χορού παγκόσμια ημέρα παραδοσιακοί χοροί παραδόσεις παρουσίαση πολλαπλή σκλήρυνση πρώτος χορός σκλήρυνση κατά πλάκας σκπ σλήρυνση συμβουλές χορού σχολή χορού τέχνη υγεία χορευτής χορευτική εξάσκηση χορευτική εξέλιξη χορευτικό επίπεδο χορευτικός χοροί χοροί ηπειρωτικής Ελλάδας χορογραφία χορογραφία γάμου χορός χορός γάμου χορός και άσκηση χορός και αμεα χορός και παιδί

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram