Παρουσιάζοντας μια Ιδιωτική Χορογραφία!

Παρουσιάζοντας μια Ιδιωτική Χορογραφία!

apollon ds 07/02/2021

Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί το 1ο στάδιο του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού είχα αρχίσει να σκέφτομαι ποιον χορό θα ήθελα να χορέψω στην ιδιωτική χορογραφία μου στην αμέσως επόμενη εκδήλωση των σχολών χορού Apollon… Και ναι… Μιλάω για την πρωτοχρονιάτικη Επίσημη Εκδήλωση Trophy Ball. Την περιμένω με ανυπομονησία μιας και μία φορά το χρόνο έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε τόσο όμορφες και γιορτινές στιγμές. Μια βραδιά γεμάτη κέφι, ζωντάνια, χαμόγελα και πολύ μα πολύ χορό έρχεται και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις – χορευτικές και μη!!

ιδιωτική χορογραφία

Πολλά τα δρώμενα αυτής της βραδιάς…

…και ένα από αυτά είναι φυσικά οι ερασιτεχνικές χορογραφίες παρουσίασης, όπου κάθε μαθητής επιλέγει τον αγαπημένο του χορό. Ειδικεύεται σε αυτόν και τον χορεύει με τον δάσκαλό του παρουσιάζοντάς μας ένα μοναδικό χορευτικό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία της χορογραφίας εκτός από ένα άκρως διασκεδαστικό μάθημα χορού είναι μια διαδικασία που μας βοηθάει να αποβάλλουμε το όποιο αίσθημα αμηχανίας ή ανασφάλειας έχουμε. Μια χορογραφία στον χορό της επιλογής μας είναι αρκετή για να μας ανεβάσει σε ένα πιο προχωρημένο χορευτικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα….

…σε μία χορογραφία, αποκλειστικά με τον δάσκαλό μας, έχουμε την ευκαιρία να αναλύσουμε τεχνικές λεπτομέρειες, να αναδείξουμε το παρουσιαστικό μας μέσα από φιγούρες που ταιριάζουν απόλυτα στο σώμα μας και γενικά επικεντρωνόμαστε σε ουσιαστικά πράγματα που μας βοηθούν να εξελίξουμε την τεχνική μας. Που θα χαρίσουν ακρίβεια, σταθερότητα και ισορροπία στο σώμα μας, στοιχεία απαραίτητα προκειμένου να προοδεύουμε συνεχώς.

Ιδιωτική χορογραφία με το δάσκαλό μου

Ως δασκάλα, το πρώτο βήμα που κάνω με τον μαθητή μου είναι να αποφασίσουμε μαζί ποιον χορό θα παρουσιάσουμε!! Διαλέγουμε φυσικά τον χορό που θα αναδείξει περισσότερο τις δεξιότητές του και θα εκφράσει τα συναισθήματά του. Στην συνέχεια ακολουθούν οι πιο διασκεδαστικές και συναρπαστικές ώρες της χορευτικής του πορείας μιας και όλη η χορογραφία είναι στημένη πάνω στο χορευτικό του ταλέντο.


Μάθετε περισσότερα για τις ιδιωτικές χορογραφίες

Info Box description goes here.

Μάθετε περισσότερα

dance tango tango argentino άσκηση έθιμα αθλητισμός αμεα αφιέρωμα διαγωνισμός χορού ελληνικοί χοροί επαγγελματικές πιέσεις ιστορία ιστορία χορού καβαλιέρος μαθήματα χορού ντάμα οφέλη οφέλη χορού παγκόσμια ημέρα παραδοσιακοί χοροί παραδόσεις παρουσίαση πολλαπλή σκλήρυνση πρώτος χορός σκλήρυνση κατά πλάκας σκπ σλήρυνση συμβουλές χορού σχολή χορού τέχνη υγεία χορευτής χορευτική εξάσκηση χορευτική εξέλιξη χορευτικό επίπεδο χορευτικός χοροί χοροί ηπειρωτικής Ελλάδας χορογραφία χορογραφία γάμου χορός χορός γάμου χορός και άσκηση χορός και αμεα χορός και παιδί

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram